Thursday, December 30, 2010

LAST ONE ;'(

gerak melaka then terus pegi perak . tak on fb tak update blogg :"(
byeee . if ade apeape call and text taw . will be miss you guys .
-__________________________________________________________________________-

TAK PAYAH NAK SHOW OFF SANGGAT LAH KAN -.-

kalau kau rase kau baguss you can go die now !menyampah lah siall aku dgn kau nih . tk malu ka ? i know you ade hak coz  you gune tu duit mak bapak you . but i bg kaum perempuan ade hk nk stalk bout you .dah lah kau punye nasi lemak tuh 1hennget . besa doo . stim budk llki tgok . tak tde hrge diri ke ?eeiiuuuuwww . mlas ah kan nk tegur tegur nnti org ckp i ni busy body pulak . but renung renung kan lah and selamat beramal -.-

*nak ke aku post gmba kau dekat sini ? nseb baik aku ade hati and perasaan *


yang minah sorng ni pulak syok cerita bout boyf dia dkt blogg . boleh katekan semua post dkt blog dia tuh 90% bout her boyf lah . euuiiiiwww . mmg otak sempit doo . dah lah kau gune ayat yg org cacat gune . haih    -.- . bagi org tue bace pun belum tntu boleh bace . sakai .




singga lappar -.- okayy budak gurl nih paling ah aku mnyampah . nak bjet model konon . bile snap gmba buat bbir sexay kau tuh . walawehh kau ni . and yg paling interest bout kau is bile hang dgn kawan dari rumah pakai baju lain sampai dkt ou , curve and others kau change dkt fitting rooms . nak pakai singlet , nk pkai short skirt ahh kate kan . wehhh be your self suda doo . dah ahh gile jntan .malas aa nk aib kan kau dekat sini kan . tkpe pekung kau aku tak cite dkat sini -.-aku baik rite ?


minah alien -.- wehhh blog kau hott duhh . yg pling best mse ade nme aku dkt post kau . sialll . kau cari gado dlu kan ? tak pyah nak berlagak kau kaye sggt lah kan .nseb baik boyf kau cool je and one of classmate
and now kau tk de nk cari pasal dgn aku coz kau dh jeran kene bahan dgn budkbudk tuh kan ? loveeee itttt



ikhlass dari anisss . tak tahu kat mane lagi nak luah kan semua ni . dkt sini aa kan ? haha

ALIA NURQAIREEN


budak pipi tomato yang comel :) . ehh plss for her .acct arituh dye pegi dkat gap casting call at ou .hope she one of yg terpilih ahh kan ?amiennnn . dye comel mcm aku kan ?*huk alah kau buat muke pehal ? jeles aa tuh :P hee .

FORGET YOU FUCK YOU :D

Cee Lo Green – Forget You Lyrics
I see you driving ’round town
With the girl i love and i’m like,
Fuck you!Oo, oo, ooo
I guess the change in my pocket
Wasn’t enough i’m like,
Fuck you!
And fuck her too!
I said, if i was richer, i’d still be with ya
Ha, now ain’t that some shit? (ain’t that some shit?)
And although there’s pain in my chest
I still wish you the best with a…
Fuck you!Oo, oo, ooo
Yeah i’m sorry, i can’t afford a ferrari,
But that don’t mean i can’t get you there.
I guess he’s an xbox and i’m more atari,
But the way you play your game ain’t fair.
I pity the fool that falls in love with you
(oh shit she’s a gold digger)
Well
(just thought you should know nigga)
Ooooooh
I’ve got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend
Now i know, that i had tBeg and steal and lie and cheat.
Trying to keep ya, trying to please ya.
‘Cause being in love with you ass ain’t cheap.
I pity the fool that falls in love with you
(oh shit she’s a gold digger)
Well
just thought you should know nigga)
Ooooooh
I’ve got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend
Now baby, baby, baby, why d’you wanna wanna hurt me so bad?
(so bad, so bad, so bad)
I tried to tell my mamma but she told me
“this is one for your dad”

Wednesday, December 29, 2010

BILA BORING INI TERJADI :D



boringggggggggg -_____________________- nak on fb internet mcm kura kura . buat penat jehh byar mhal mhal tiap bulan . mencekik darah punya broadband . now , dkt rumah nnk aku boring tahap cipanzi .aku nk balik rumahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

-_________________________________________________________________-

MUKA NERD -.-


okayy , yang atas nih boleh bahan .sumpah muke mcm nk kene penyepak jeh *diroo ckp hahaha siott -.- ni mse shopping dkt ou beli beg sch ,ksut sch and others . penat gilaaaaaa . dah la sys aku jln cepat mcm kereta api . agak penat aa kn nk kejar dye . tk thu aa ape yg dye nk buat smpai jln pun nk cepat cepat then aku pkse dye dduk jap . nseb baik ade kerusi ksong .
                        

NIESA .


NIESARAWR :)

niesa , dont worry ah . aku tk pindah . aku teman kau .kau pun kene teman aku taw taw :) mcm mane ah kan life kite nnti without sarra eera wawa and mmbe kite . tkpe ,kite kne kuat kn smgt hahaha :D hope dpat msuk clss same . ape lagi buli ahh budk form three doo . kite kn dh jd senior dorg kn kn ? lagi lagi puak puak budk tuhh doo .


SAFIQ RAHIM ILY :)



yang ni cool kan ? minat gila babi ah dekat broo ni :D boo jgn jeles ah kan haha jk jk safiq i love you ahh . want to marry me ? when ? now ? omg ? are you seriuos ? ahha . *berangan jap .wehh tak tau ah pehal aku batak sanggat dekat SR nih . sumpah if dpt jmpe dpn dpn aku nk peluk dia . echh mngatal doo anis :P .bile usha dye main kan pehhhh ternganga mulut kuh . dye ni dh taken ke huh ?kalau ahh dapat boyf mcm dye ni kan best . but dah ade boyf skrng ni pun aku brsyukor jugak :))



sakit hati

pehal kau nak perli perli aku ? okayy aku terasa ! macam ape je mulut kau nih , kalah mulut mak cikk joyah sebelah rumah kau tu doo ,event kau tak mention name aku but aku terase and sape lagi kan yng kau kutuk tuh selain aku .ape lagi yang kau tak puas ati dgn aku wehh ? aku tak kacau life kau dah kan kan ? sikit pun takk ! haih -.- siott jeh . aku nih sebenar nye tak nak aa mencarut carut marah marah sume but kau nih dah melampau , pk aa doo . cube terkene dkt batang hidung kau sndiri . sakit kan ? kau ni cerita macam keling pun ade . dulu bukan main nak berdamai nak bermaafan sume now ? tgok siapa yg mule dulu ? no wonder lah lah kulit kau hitam legam macam keling paria .lepas ni kau tk pyh aa nk tegur tegur nak baik baik dgn aku sume ehh . aku tak suka org yg plastik mcm kau ! ade udg di sebalik batu rupenye .

TERTIPU MENIPU TIPU TIPU -.-

alkisahnye macam ni pada suatu pagi sedang aku mimpi kawin dengan putera raja tup tup dengar macam ade org pnngil my name and aku pun buat dont know ah kan .syok syok aku mmpi ,suare tuh semakin kuat and kuat . BAGUNNNNNNN LAHHH . NAK KENE SIRAM EHH ? know what ?mmg terus bagun ah cer dye kan ? cuak dooo -.- before TAIKO BESAR MELUR mengamuk baik aku bangun .tak sanngup doo nk dnga dye potpetpotpet :D then pegi luar mcm biase terus baring at sofa .

  maa :  Dik , pegi makan sup jum ? kite due je . daniel kimi tnggal dngn apak
  aku  : huh ?makan sup ? yeayy ? jum jum . kt stadium en ? brani er nk drive
            smpai shah alam ?
  maa : yew . both of us jeh . huk alah . bez tuh ari ari aku pegi kerja kat pj tuh
           aku tk brani ah ?
  aku : haha . jk jk . okayy jomm ah .
  maa : pegi siap .then trus trun bwah
 
         *20 minit kemudian

 aku : nih kan pasar tani ? what for kite pegi sini ?tadi cakp nk pegi mkn sup kan ?-.-
 maa : yaaaa . but teman aa maa g beli brng dapur then baru a pegi mkn sup
 aku  :siott-.- pndai en nk umpan org ?arrgghhhh ....
          *dlm aty rase mcm nk belasah jehh . if aku tahu tadi aku tk nk ikutt doo
            lbih rela tido ,
maa : alaa . rileks ah .bukn sllu pun temn maa kn ?
aku  : grrr -.- * msih terdiam 

             okayy bile smpai je dkt psar tuh . aku pun hnye mmpu ikut bontot maa and tlong dye bwak brang
 then smpai je dkt ikan stall tuh . ade sorng laki2 ni usha2 and ckp mcm ni dkat aku *ehh bagus nye ikut mak pergi pasar.and aku huh ? babi gilaaa -.- siot jeh mulot kau kan . then aku ajak jgn beli dkt dia coz nak kacau aku pulak pehal ?then setelah pusing2 and aku rase berat bdn aku trun stgh kg .ahha kite org pun pegi mkn dkt ani sup utara . walawehh . sup dia mmg superb ahh :) coz tadi kn maa dh jnji . nnti kempunan pulk aku :)


      bile kena tipu memang hati and seluruh anggota badan terasa mcm something somewrong kan ?-.-


       

NAK MACAM NI BOLEH TAK BOO ?


anyssh HUDGENS and boo EFRON -.- cool kan ?


hee . agak gedik ohh aku ni kn kn ?*huk ala ,mmpos ah mcm kau tk pernah berangan pulak kan ?
teringin sanggat nak jadi macam sweet coup kt atas ni but tk pyah ah nak sweet bagai bagai -.-
sumpah macam best jeh .tipu aa if coup tak pernah gado kan kan ? tuh sume asam garam dlm
our relation .ecehh mcm pro sanggat pulak aku ni :D




BRUNO MARS SAYANGGGG :)

INI EX TUNANG AKU XD


ecehceh . tunang lah sanggat kan kan ?ilove him very very much dont know whyy -.-
rase nye his better than bieber kott :P . kau kau jangan nk mnggatal ehh curi dye ni -.-
more important is all his song is awesome tak caye kau dengar aa sendiri doo :D


Tuesday, December 28, 2010


my first sista . i call kak long a.k.a peha :) jangan marah nanti muke kau ade kedut .haha .dye ni teramat lah garang but kadang kadang okayy lah jugak .suka menyakat and cari gaduh dengan aku .selalu mintak tolong aku .kuat makan . tak kesah lah badan dye mcm tu kan kan :) hee .bile gaji dye dah kelua aku akan bodek bodek and buat baik dekat dye .now dye kerja sebagai nurse at klang .taken by abg wadi .siott -.-

sistaa ngengsott :D

                                                          dirooo


          my second sister .kadang baik and kadang agak kejam .masih belajar and insyaallah smbung degree
          kuat mengongkong aku . benci doo . dye tak suke aku coup time sekarang . suke buat semak and menyepah kan bilik . tak pernah mintak tolong aku *ego tinggi :P . my personal fashion asst =) bile nngis mate dye akan mnjdi semakin sepet .

        -____________________________________________________-

 iloveyouwhateveryoudotome :)
                                         

i love them

                                        
                                                  sakit mata -.-

JANGAN TIRU AKSI DI ATAS ! haha . bapak teruk gila muka aku :D *weh weh pehal kau gelak nothing yg kelakar pun lah

BUDAK HOT


comel kan budak kecik dekat atas ni ? haha acct takde lah kecik mane pun :)
sherra sayang gmba nih nmpak flat jeh u punye t e t e k :D jk jk ecehh *gelak
lahh . this year baru kenal dgn dye .thanks awak coz letak gmba saya dkt blog
awak<3 hope awak dapat teknik dekat jb tuh .aminnn :) nnti msti i rindu dkt
muncung you ohh . hee .
 
 
perlu ke approve ? bile dah jadi one of list tak reti nak tegur tegur . berlagak macam aku hadap sangat nak kawan dengan kau kan . hargai lah sikit bile org dah terima kau doo . tak mintak banyak pun . start from now aku nak removes org yang acah acah bagus tuh . * sorry ah kaulau kau terase .
                    I LOVE YOU BOYOT :D

APE MOTIF ?

  
     okayy tadi on call dengan nissa jup and terkejut gila doo :D

 nisa : weyh helda tanye kau doo
 aku : huh ? yeah ? tanye ape ?
 nisa : tanye pasal kau lah . dye cakap kau sombong sume . and bile pasal kau dia taip panjang jeh :D
 aku : huh ? *tgh blurr ni ohh then kau cakap ape ? cantik skit mne ade aku sombong
 nisa : haha . bengong . echcech . suke lah tuh kan ?
 aku : haha . babik ah . diam lahh kau


   know what ? haha . sape cari sape sekarang ? hahaha . masih kesah eh kau pasal aku :)
   ily as a friend doooo :"(

GERAK PERAK -.-

GERAK PERAKK ? boleh tak kalau korang je yang gerak ?grr-.- nak dekat dekat naik sch ni lah baru nak gerak sane kan . menyusahkan orang je .acct my family gerak sane coz nak pergi rumah pak lang . dye ade buat apentah .so semua wajib turun sane . okayy aku pun follow lah kan . sabtu ni baru gerak . yeayyyy konvoi ramai ramai lagi <3 . idk whyy mcm teruje je bile dapat konvoi . yang penting kereta bapak aku belakang sekali lah kan . bukan sebab bapak aku punya kereta slow macam atok kau bawak . sebab pak cik pak cik yang lain semua bawak slow . tak de lah slow sanggat -.- but bapak aku mmg bwak agak laju . and dia pantang orang bawak terhegeh terhegeh . penat . byee :)

BACK TO SCHOOL

weeee . lagi berapa hari nak naik sch . but mybe this year tak sehebat past year kot . mybe lah .rase macam sekejap jeh . dah besar kan aku sekarang ? kan kan ? lols .start from now tak boleh nak main sanggat . tak boleh nak skip skip class walaupun fuck dekat cikgu tuh . grr-.- and sentiase engat kate kate maa tuh . persiapan nak naik sekolah 90% dah kott . kott lah .wee beg saya berwarna purple <3 *tepuk lah sikit doo 8) . and aku berazam untuk menjadi murid yang palinggggggg skema at class . can i ? ahha .tak payah nak potpet sanggat lah dekat kelas tuh kan . buat hal sendiri suda . kan kan ?


                    -________________________________________________-

=,=

   Dah lame tak update blog since sebulan yang lalu -.- .

Thursday, December 16, 2010

SEMUA ORANG PINDAH . KAU NIS ?

whats ? pindah sekolah ? jangan main gila duhh -.- .aku tak nak korang pindah . taknakkkkkkkkkkkk :'( sumpah time aku text eera then tanye sume aku melalak .tak sanggup . nanti siapa nak kawan dengan aku ? siapa nak gedikgedik dengan aku ? siapa nak gossipgossip dengan aku ? siapa nak marahmarah aku ? siapa nak karoeke dengan aku ? siapa doooooooooooo ? haih -.- pehal aku ni ? lantak dorang lah kan . aku siapa nak halang dorang rite ? weh aku nak korank tahu yang korank sume best partner in my life ! lepas ni tak tahu lah life aku macam mane without korang . mybe dkt group kite aku yang paling manje and agak childness. korang sume tahu kan aku mcm mne ? if ade bende yg tk btul then korang tegur sume but nanti sape wehh ? mungkin dah tibe mase aku berdikari . aku try tanye ma aku yang nak tukar sekolah sume . then boleh pulak dye cakap .nak tukar jugak ke ? sekolah mane ?tak payah nak mengada sangat lah kan . sekolah sec10 tuh is the best sch in daerah ni apekebende ntah -.- weird gilaaa . aku pun nk pindah jugakkkkk . 

Thursday, November 18, 2010

KEK NIS

holla . since bbrape hari nh kan aku dah dapat nickname baru ohh ! adq sedare aku call aku kek niss
awwwwww<33 comell gila . haha perasan suda :D) soo korng yg lby mude dari aku can call me kek niss taw taw . haha <33

sleepover ruma nenet

ahaks . sumpah rindu gila dkt nenet aku duhh -.- whyy ? coz aku sygs dye lahh . haha . dduk sini bapak best lahh . and apak ade call dye cakap aty aty tido . nty pkai selimut sume coz bnyak nyamuk dkt sane tuh . haha
lawak ohh apak nh . adeq dah besa lah . tahu lah jage diri sume . dont worry be happy okayy <33 otherwise sume aunt aku sptng gila babik . tiap tiap malam merayau ohh ,and dekat sini bole onlinee fb lame lame sume andd bole onphone sume . sebab tuh lah aku taknakk balikk rumaaaa ! haha tapi rindu jugak dkt kd ,sebab utame aku taknak aku balik ruma coz akak aku yang kerek di dunie tuh ade !!!!! ohhhnooo -.-

HAZWAN HELMIE ANIS EERA :))

                                   
                                        *wan  helmie  anissh  eeroro

phweeittt , ahaks . kami budak belalang ! kau budak apeh ? acct kenal dgn dorng
mase tuisyen dkt belalang ,mule mule macam buat hal sndri lah kan coz tak kenal dorng kan
budk secfour event dalam clss pun buad hal sendiri mklum lah masing masing segan kan kan ?
haha . time nh hang dgn dornh and dorng belnje wyng . THANKS <33 hee ,and kiteorg tgok
cerita WAK KETARI tuhh awww<33 . haha sume nye eppy jeh time tuh but mse tngh syok
syok layan cite tuhh kan ade sorang gurr nh melalak coz ditinggalkan olehh BOYFF dyee .
haha takk tahu maluu . cube teka siapakah gurr itu ? btw tuh cite lame lah hihi -.- btw wan and helmie hope korng
 Jadi bff aku dgn eera until diee taw taw awww<33

SARATUL NAZUA


*ini sarra syariff ,gamb nh time hang dekat ou
  okayy sarra nh mmbe dari form 1 kott , bnyak
                   pngalaman pahit dan manis kteorg sepnjng our relation nh
                       pecaye takk kite orgg pena gado besa adatt lah tuh rite <33
                       pengalamn tuh mematang kan kite jugk ,aku anggp dye mcm
                            akak aku coz dye nh matang and proo sikitt ,siyezz ! event akak
                               aku tk mcm nh . hahax :DD and one more thing bout sarra is semu 
                         orang akan respect dekat dye ohh . swear !haha ily saraa<333
                                     hope kite mmbe until diee taw event maseng2 nak pilih haluan dorng :))

FAIRUZ JAMALUDDIN

                                          
                                 * ini anissh time dengan fyy a.k.a perozz jamal , haha yang dekat belakang tuhh
                                    sume tngah buat hal sendiri <33 btw thankss gila ouhh fyy coz selame 2 tahun
                                    kita kenal nh kau buat aku sntiase tegelak sampai tertongeng2 if bile kau ade
                                    masalah pun kau tak nak tunjuk dekat depan mmbe kau ,and bila kau dgn nabel
                                    bergabung jangan tnye kenapa lehh kan . haha . imyfyy<33

IN LOVEE

percaye takk ? percaye takk ? haha poyo ohh minah nh XD . tak tahu lah kan macam mane lahh boleh tersangkut dkt thts boyy nh ,seriously before nh aku dah nekad taknakk coup coup sume coz dah penatt dipermain dan dahh patah aty gitu . whoaaa <33 but aku tak serious sanggat lahh sebab aku selalu egt pepatah apakk aku yang mengatakan berchenta bagai nakk rakk tapi putus jugak akhirnye ,kecewe jugak akhirnye time time macam nh tak payah lahh nak mengatal belajar dulu then bile kau dah berjaye sume mesti boyy yang cari kau !hee apakk ialah pendorong semangat sejatii <33 ,if bapak aku tahu yang aku mungkiri janji dye .pehhhhh mampuihh aku duhh-.- haha :DD

Monday, November 8, 2010

sumpah best gila hang dgn dorng :)

hello semua ,grr ,haha kisah nh berlaku pada ari ahad yang lalu dah lame nak update but jari jemari nh a sanggat2 lah malas kan . haha ,mule mule aku nak pergi ou jeh then faa mngade mintak tolong aku sume coz dye nak beli beg macam aku . tiru ouh -.- haha . but dye punya warna merah lahh .awww <3 mengancam duh ,haha ,then trun lah dekat kl sentral amek train patu bile dah sampai dkt bb tuh trus aa pegi cari kedai beg tuh ,but aku da lupe kedai tuh dkat mane duhh , haha ,terkoyak jehh faa ,then akhrnhye jumpa jugak lah kan tros mosk and byar jeh aa . patu z text suro aku pegi ts . GILA ,malas lah aku , taw aa anis mcm mane kan ,haha ,then aku cakap aa nak meet dtng dkat sini .anis tnguu dpan romp and akhirnya dye mengalah juga .haha thanks <3 ,punye lah lame aku tnggu dgn faa macam org gila yang sesat ! grr-.- panas jeh aku ,na call but btry mmpos pulak ,babi gila time2 nh aa dye nk mmpos kan ?then cari public tanye aa kt acik cleaner tuh patu dye cakap sorry ya dik public suda di angkt ,aku pun .ha ? sumpah tk faham duhh , wadu wadu bibik nh -.- haha . then dye tiba tiba baek aty and bagi kte org pinjam phone dye . peee baik gila , tk sngka ade lagi org yg baik aty mcm dye kt kl nh . gaga ,then aku call a c z tuh ,tut tut aku baru tnye kat mane and tahu tak aku kena apa ? ANIS DEKAT MANE HA ? TAHU TAK Z TNGGU LAME ! amek kau aku kne tngking bhaii .puki gila . sumpah trkoyak , aku dh tnggu kau lame thn kau nak tngking2 aku pulak ,haha then aku pg dkat romp lame ha ? tuh pun dye , grr-.-sampai2 jeh dkt z aku tngking aa dye balik kan . sape suro dye tnggu dkt sini , aku tnggu dkt romp bru dye dkt romp lame . haha . sumpah lawak gila



and aku tgok aa dye dtng dgn sape , OMG ! dgn abgku ,haha , first time meet bhai dgn abg -.- haha ,dye macam malu malu lah kan ,whtever!then z ajak jalan2 and tut tut dye bawak aku pg ts ,grr , penat +haus macam2 lagi lah and aku dgn dye jln dpan faa and abg jln blkang ,haha , dorng malu malu ouh .awww <3
haha .aku dgn z asek pot pet pot pet jeh ,haha , cakap tk henti2 sume .z suke prli aku ouh and aku pun ape lagi perli lh balik kan . haha /nh aniss lah . mane bule mngala kn?and jalan jalan aku merunggut penatt aa nak dduk and dye ckp isshhh ,tnga cari kerusi aa nh . awww .haha .comel gila dye mara .and sepnjg ari tuh aku asek kena mara jehh . grr -.- tape ,and aku suro fafa tngkp gmba z and dye malu nk snyum .eceheceh . mengada pulak ! haha .n n yg paling aku loike skli time dye ltak tngan dye kt bahu aku and faa snap . haha .then borak borak dgn abg ..grr.aku mara aa dye coz mlut mcm longkang kan . haha .padan muka kau !
da puas merendek aku nak balikkkk ,but dorg tak kasi haha .aku tacink baru dorg kasi -.- then mase dlm prjalan nk balik tuh kan lalu lah dkt sebuah kedai topeng2 muke nh , sumpah menakut kan .haha . aku minx dkt z beli lah utk anis satu .plishhh haha ,then dye cakap ishhh .awww comel lah u mara <33 .haha and mase faa bli tiket train aku cakp cakap dgn dorng then aku mngade cakap nak dukungg anissss -.- haha dye btul2 dkung and aku lari . haha .anis sengal -.- . dorg tak kasi naek train lagi coz awal lagi la ape lah . haha .lek aa next time kte meet lagi yehh :) .sumpah bez gila .awwww <33

_________________________________________________________________________________

Saturday, November 6, 2010

tak payah lahh nak kurang ajar sanggat lah kan . kau sape nak stalk pasal aku . suke suke jeh nak cakap aku rempits . kau susah keh ? tak sedar diri . jangan lah nak judge org dari luarkan ,grr-.- bapak kau makan belacan jugak kan kan ? haha . soo tk pyah lah nak berlagak speaking2 dgn aku !



wA rEmPITSZ lU nAk ItoT wA SaGAt mAlAwm nIeW ?


-haha jadi takk nak ikot care dorng type mcj -
i want nobody nobody but u . coz u only can make me happy like before seriously i stiil love u although my friends dont like our relation rite , grr . u only can make me smile like before <33



misssssss uuuuuu gilagila :DDDDD))))))

single single single

haha . ibu ibu bapak bapak siapa mahu coup degn sayaa . euuuiiiiww . sakaiii . haha. yes im single .whyy ?menyusah kan hidup kau keh ? tade kan ? soo diam jeh ehh ! hahaa ,msti ramai gila cakap elehhh anis tuh cer nak gempak jeh . dah lahh playyer . euuiii . ape masalah ngkau pompan ! pegi matyy sana lah kau . suka hati aku lah nak buat ape . aku tak kaco hidop kau soo jangan lahh nak kaco hidup aku yehh , btw thnks aa ambil berat pasal kau . i loike <3 . haha . dorng sume pelik whyy kau tak terima dye ? dye hensem duhh .heyy .aku coup tak tgok muke ehh . bia lah muke tak ncem pun but aty dyee baikk .ececehh .haha .aku bukan macam kau nak pilih yang market jeh .sakai sakai .and sekrng ade 4 boys yang mnx coup serentak pulak tuhh ,adess masaak nyahh . haha . gila ape dorng tuhh . hee .tak payah nak bangge sanggat lah kan -.- . klau coup pun tak bestt duhh coz famili aku tak suke aku coup mase sekrng nhh . dorg asek cakap jehh blaja duluu . haha :DD 





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

everything gonna change :8)

yehh . post kali nh macam sedih lah kan , and sambil aku menaip sambil denga lagu cry by rihanna <3
ape yang berubah ? mesty korg tertanyetanye kan kan .grr aku tak tahu kenapa bulan nh macam benda yang terjadi dekatt aku .semua nya bala jehh yang datn,kenapa mesti aku ? kenapa org laen bole happy dgn life dorng and aku asek ditimpa malang ? kenapa ? peeeeeee anisshhh emoo duhh :) .haha chillax a sys .hurm tapi betul duhh .sumpah aku tak tahan nak hidup ,aku nh dah lah cenggeng ,lembik ,macammacam lahh .aku tak kuat macam engkau . engat tuh !


family

grr , dorg tade lah kongkong aku sgt lah kan coz pena lah satu hari mase aku buat hal dorg pena tnye knpe adek buat mcm nh ? ape lagi yg kurang ? ape lagi yg ma ngan apak bagi . everything u have and whyy adekk?grr-.- mase nh sumpah aku nges duhh , sumpah tk sngke dorng cakap mcm nh . aku dah lah kuat mnges . to ma and apak : sorry banyak2 coz dah mnyusah korg selame nh , and satu jeh jwapan yg trign aku nk ckp dkt dorg ; semue apak and ma kasi ? mane ade ! korg tak pena faham adekk ,mklumlah adekk tak sepandai like kakngah yang study dkt uitm tuh . tak sepandai kaklong yang dah jadi nurse tuh kan ?aku nh dalah bodoh and suke buat korng susa aty kan kan ?andd most important iss aku nak keluar rumah and masukk asrama yehhh ! cant wait 4 it ! coz nty baru lah rase diri nh dihargaiiiiiiii :))


friends

omg ! grr -.-kawan .ape tuh ? hahax .okayy first nk cer mmbe dkt skola lah kan . terdiri dari sarra eera eyla wawa nysa ross and bnyk lagi lah mklumlah aku kan peramah org nye . hehe . aku sayangg bangatt dekat korng , soory gila kalau aku ade susah kan korg selame nh ,sumpah ! korg dah macam kakak and adekadek aku ,and bile geng kita brgabung mmg payah aa cer dye kan . sumpah riuhh degan suare kite .haha .tapi tipu lah kalau mseng2 tk trse aty kan ? and sepanjng 3 tahun kita kawan nh macam2 dugaan melande kan kan ?gaduhh lahh ape lahh . haha . bile di egt2 balik macm kelakar jehh . normal lah tuh :)

mmbe dkt rumah ? grr-.- tkde yang satu kepale punnn . grrr-.-yang ade pun teah jeh.teah ? tk suke sgt rapad dgn dye coz nty mcm2 dye ajar aku .n one more thing yg best bout teah nh isss kawan makan kawan ,haha
kau hebadd duhh :D

hazwan and helmi ?
haha ,dorg nh kelakar skit ,tapi best jugak lahh mmbe dgn dorng . hee tade cer sgt psal dorg coz baru jeh kenal kannnn :)

thanks duhh buat hidupp aku bermakna selama nih <3<3
Why do you want a story and story article I? I hate people who do not know watch your mouthI do not bother you so please do not disturb my life.

i hate u stalker

heyy peps , whoaa smlm ade lah exbesties aku im aku then aku pun layan lahh kan coz nanti dye cakap aku ape pulak actly aeen dah cer dkt aku bout mlut budak boy nh yang agak lancan n tak berubah macam mulot nnek org lah kan . so aku saje jelah layan and mulemule okayy but tibe tibe makin aku buat baik makin dye naik tanduk ! peee beragak aa kau nak buat cte pasal mmbe aku duhh-.- aku kenal dorg .tkkan lah dorng nak cakap macam tuh dekat aku . keh kau saje nak aku gado dengan dorg ?sebab kau cite dekat aku lah aku tak ada mood nak pergi renioun tropicana tuhh ! grr .btw tengs bagitahu <3
Why so many disasters this month came and I are the victims? arrrggghhh. I can not stand to live like this. I may not want to commit suicide. because I could not bear to live in conditions like this.

in relationship .

haha .whats ? anis dah coup ? sape bf dye tuh ? hebat sgt keh ? bhahahaha . sumpah nak terberak duhh bile orng tnye dkt aku . firts hazwan ,dye im aku and dye sebut nama zulhelmi . haha . anis coup dgn angah ? haha kalau sarra dnga mesty dye gelak besa . :D mane ade lah wan . dye tuh yang saje buad macam tuh coz dye otx gila sikit . chill :) . bila nh lelaki pojaan aty nak muncul . hee . awwww <3


angah haha , bangga lah kau ? :P

ohh . baru aku tahu -.-

grr .post kali nh dituju kan khas untok kau duhh sam . thanks a bg thu aku yg z dah tak nak amek port pasal aku sume n dye tkkn text ,call ,n ape ape jelah .sumpah aku tak tahu yang dye dah benci gila dkat aku duhh .benci gila ? haha i loike <3 n da tade lah org yg nk merajuk and aku kene pujok ? wht ? aku ?aku ? haha . malu sial kau nh !and dorng sume arinh pergi flyfm anniversary tuh dekat kl life center and sam bole pulak ajak aku . wtf ! kau saje kan kan .and dye im aku sume mule2 tuh okay but dye trlepas cakap sume yang kerana mulot badan binasa !


yahya !


grr .kau nh asal duhh ? kau mmg suke kan nak orang benci aku coz mmbe aku pernah bodohbodoh kan kau . beragak lah .aku cerita dekat kau coz nak mintak pendapat kau ,yang kau pergi tanya dkat z tuh asal babi ! mmg a dye panas n malu sial !ini keh namenye abang angkat ? kau bole pergi matttttiiii :)



zack ,


sorry gila kalau i malu kan u . i tk bermaksud mcm tuh . event i cite dkt abg nak mnx pendapat dye tk sangka pulak mulot die macam longkang . rindu gila ouh nak gado dgn u . and lepas nh mesti u benci dekat i kan kan .grr .




p/s ;yaya , mulot jangan lah macam longkang sangat lah kan . awwwww <3 :))

Friday, October 29, 2010

WEBCHAT :)

haha ,sherra punye idea lah nh :) hehe mcm kelekr jeh coz tk bule dnga suare sume and mlm tuh webchat dgn hazim sekali but sekejap jeh coz mate aku dah nak tido .huahua . sorry gila hazim tk smpai 5 mnt rite ? haha
n n esok tuh buad lagi dgn sherra yazed n hazim . haha <3

ENGKAU DAN ENGKAU

haha,anis kene blog duh sarra sume ckp kau nh bule pg dkt durja ninsun lah ape lah . bodo gila
haha . ********** blog aku ?WTF ! kau blog aku ? blog lah lagi and suruh puakpuak kau blog aku sekali !
 

BEBAS

whooaa . akhrnye dh bebas duh .thkns aa kau lepaskn aku .tk sngke kau mcm nh . nseb sherra story sgale2 nye dkt aku -.- thnks gila sherra iluvu XD . haha .nk tahu mcm mane dye lepaskan ?meh sini anis story eyy.hari rabu time nh aku dgn eera outing dgn helmi and wan . kteorg tgok movie sume . hee sumpah best gila dorng n n n kite tgok cte WAK KETARI tuh . bhahaha ,and dah gelakgelak tibetibe eera sruh mscall kau and aku pun buad lah,lame kau tk bg respon then kau hntr mesej mcm tuh dkt aku !aku mulemule tk ngez aa then aku reply2 sume aku tk than gile airmata aku pun mngalir wan sume ckap jgn ngez sume huh ! aku pun rase mcm bodo coz pg ngez tpi dlm mse yg same aku tk rase apeape pun . haha .then arituh aku ajak eera sleepover ruma aku coz aku prlu org nk tlong aku . and mama eera pun kasi sume . yeayyy <3
haha.malam tuh buad keje budo jeh . haha ,eera sruh aku ngez puas2 sume but tk bule duh haha ,

Monday, October 11, 2010

                                  http://theonlykamooo.blogspot.com/

sabar jeh lah weh ,alahh bak kate aku bunge bukan sekuntum :) hoho ! bnyak lg lah perempuan dkt luar sane .n gur tuh pon satu ! kau egt kau bgos keh kau na buad kawan aku mcm nh ? haha ,aku plak yg lebay2.hee :D

TERGANTUNG :'(





tergantung ?sebernanya aku pun taknak relation nh tergantung,sape yg na wehh?penat2 jage then jd mcm nh mmg pukimak lahh kan ,kau pun mcm na ta nak jehh , aku thu kau text dgn pompan tuh ,pompan nh kau ngadu dkt dorng psal kte ,wtf ! ko nh mmg mcm nh ka ??ta perlu lah kau na heboh2 kan dkt dorng ! klau kau da borng keh da ad yg laen keh ,cakap !aku pun ta batak lah dgn kau !aku post dkt blog nh bukan na malu kan kau kehh ape,aku cume na leaskan ap yg ptot jeh ,sumpah penat dohh smpan n pendam sume nh ,ad ko pk psal aku ? tade kan ?-,- ,pandai2 lah ko pk !

M E R D E K A !

hee , pmr da suda abes soo kte enjoyy ,but jgn la enjoy sngt coz keputusan pun ta dpt lg
haha , first of all na update blogg coz lame gler lahh ta update :D ,second na onlinee jeh
smpai ma aku ckp mcm nh onlinee lahh smpai kau rabun yehh :) hehe . rileks lahh maaa
then,dorng sume plan na pegi genting  pehh jaoo tuh !ade yg na pg sunway lahh n geng am
ajak pegi ulu yam ,sorry ta dpt follow coz apak aku ta kasi , haha

Saturday, September 25, 2010

HARI BAHAGIE

dy wish weyh ,wlawpon lmbt ,haha sbb dy sgn
haha .ap la :P,btw tengs n aku tuntut jnji kau na
bg adiah kt aku eyy :) ,call kau sume bub dpt freecall
adoiyy,sumpah rndu siall,haha ,kau malu2 plak na ckp
patu aku ejek kau gumok bnyk kli bru kau na mara eyy :D
haha,then td rye umah ieman,ieka n nass , haha hujanhujan
pulak tuh,then dorng tgo eyy anees bluee .haha .sgan la babi !
patu dye ajak karok,sorry bukn ta na pg but da la bju bsah lencun
sorry sygs :)

Monday, September 20, 2010

kembang semangkok !


tengok kt atas nh,budak kecik tuh buad muke <3,haha
yes im happy now !na thu sbb ape?hoho! ta perlu lahh
malu lah na cer,aicehceh,anees da reti malu lahh :D
haha,kisah nye bermule mcm nh arituh d anta komen kt rara
,then dorng borakboarak n borak ,tetibe dy tnye mcm nh
eh,anees kapel dgn sape skrng?walaweh,dy tnye psal aku
bangge sket lah,sumpah mse rara cer tuh aku na mnjerit bia
gegar skola tuh,haha,ap lah bru tnye da kmbng semangkuk kn ?
bese broo,haha,tpy kn knpe yeh dy na thu aku kpel dgn sape
sume ha?sibuk jeh,pegi lah jage gf ksyngan kau tuh baekbaek
haha,klau aku ckp aku single pon knpe????

NAK DEKAT LAHH WEHH :P





peps,birthdy aku na dkat lah wehh,haha anees batak dohh,gelah lahh
haha,2509 nh gnap lah umur aku 15 taun,yelah slame nh dorng sllu
ckp ahh,kau ta ckup umo lah,budak kecik lah,yeayy akhirnye tibe jugak
first,mmg hope sume org ingt n wish dkat aku :D,trutame skali budakgumuk tuh
present?hm,ta mngharap sngt lah kn,coz ma ckp anees da besa lah,org da wish
pon ckup bgos.tp klau ad org sudi na bagi aku amek jelah,tunggu...haha
then td mse nga gedikgedik nan ma i ask her,ma nty bule ta baked som kek
yg cumilcumil or cupcake thn ltak kt dlam box yg adek tnjuk dkt kedai arituh?
sebab na bg dkt kawan stu klas n mmbemmbe lahh *then msti lah kne buad mke
comel supaye ma tergode knkn .hoho!yeayy dy tergode pon,haha apak cume
senyomsenyom kambeng jeh kt meje tuhh :P.nty klau dpt free call tringin sngt na
call dy ouh,sumpah ridu na gedikgedik nan kau na merenggek dkt kauu,auwwch
haha!tpy lau gf kau thu mst dy hangin stu bdan lahh ,tuh yg na tuh,haha

sony ericsson xperia x10



 












 
woot woot, sony experia x 10 siall
bukan na batak keh ape heh !just
na ckp aku suke bnde haramjadah
nh,haha ,apak adek na jugak !:P 























PEREMPUAN GILER



Eeiiuw,you're such a harlot for shame!!jgn igt kau tuh bgus
sngt lah weh,ko pk kau mmbe dgn budak *** kau hebad lahh?
geli siot aku dnga story psal kau,da lah gado dgn bff sndri
coz kau tuh jeles boyf kau rapat dgn bff kau tuh.wth?nmpk
sngt kau tuh matang lah,hrap jeh muke nmpk mcm nenet
hoho!yg kaka terhebad kau tuh pulak suke n asek like
jeh dkt fb tuh,mmg kaki mnghasot lahh korng nh kn kn ?
yg syok nye,bf kau tuh kne bahan ngn satu klas psal kau dohh
psal mlot kau yg agak lancang tuh boyf kau jdi mngse
mmg sial dohh kau !haha !aku post bnd nh coz ta puas aty
lah yg ttibe kau libat kn mmbe aku yehh !pantang datonenet aku !
jangan ingt kau tuh k**** kte org hormat lahh?
kau na ktuk dy kwan nan sape sume,ap hak kau ?
kwn kwn dy ta pena skali pon ktuk or bukak cer psal kau
 n n n bontot kau terhebad lahh derr :P

Sunday, September 19, 2010

OPEN HOUSE






woot,woot,open house?yeahhh,msti n wajib pg kott,,
haha,kt sane bnyk gile makanan yg sedapsedap perh,
mcm mne lah na krus?bru na diet jeh da ad org call ,
sruh dtng rumah sume,walawehh.aplagi ta jadi aa na diet
huh ! nh pon baru balek openhouse rumah czen ma kt subg
penatpenat,yelahh mkn ta hentihenti smpi lah prot na mletop
haha,mulemule pg rumah tok khalid then grak rumah tok lan,
huh!balekbalek tros mndi then golek kt ats katil dgn bntlwngi aku
haha .wangi err?apak ckp lau bling dkt akuarium dy kompem
sume ikanikan dy mamposs.haha,apelahh apak nh :P :P :P :))))




BERAYE DI KMPUNG APAK :))

    pewwit,sumpah rndu kt all my siblings kt sni ouh,yelah blek sini pon setahun sekali jeh :(
    time raye bru dpt brkumpul *klau mak ikot kn best :( ..balek sne mlm2 pas dinner kot :D
    haha .dtng2 jeh brslam salaman dgn pokcik n mok cik lahh :P .haha ..then mse kteorng blek
    nenet tade coz dy pg braye dkat mane ntah.*mane nenet nh anees da blaekk."tedenggg" :D
    tpy ta best lah coz mak lang da na balek kelantan ! huh !aelii ! SUPRA KO TERHEBAD bhaii
    haha..then mak long ajk mkn RENDANG HIJAU *pehh fav tuh !!trgugat denn :) sumpah
    SANGGAP bnde tuh coz mse raye jeh dpat mkn bnde tuh :)) ,haha.then la puas melantak
    ap lagi g dduk kt ats sofa goyang kaki aa cer dy,terok lah prangi ank dare nh *kucai ckap :(
    biee rndu kau!huh !time nga goyang2 kaki tuh pehh,tetibe ade plak anak kucing lalu !
    OHHMEGOD ap lagi tros loncat kt mne ntah .sume org gelak kn !sumpah malu dohh.
     then sruh mirul amek kucing tuh then campak kt luar.ohh mirul.rndu kau .da hensem lah <3

Saturday, September 18, 2010

LUAHAN RASE ;(

 





yeayy! aku tga sediy puas aty kau ?????
             mngkin kt dlam aty kau ckp *eh anees nh na game aku err?
             dy mst nga bhgie nan bf dy skrng knkn :( :( ? ? ? ? ? ? ? ?
             BIEE ! SUMPAH AKU TADE BOYF LAEN SELAEN KAU !
             PLESSS LAH JGN DNGA ckp org !aku pon ta tau knpe 
             n mngape aty aku bule trsngkot dkt kau :D.then arytuh mse 
             lpk reramai dkat rumh afif ! aku mnx fon kau,kau mcm tana ksi kn ?
             rupenye kau mcj dgn pompan laen !aku ta kesa lah kau na mcj 
             nan czen kau bub tuh hak kau rite ? tpy beragaak lah dohh !
             ta kan lah smpy na hughug sume ??yg syaqila tuh pulak,
             aku ta kesa kau na text dy,tpy jgn lah tiaptiap mlm kau 
             na lyn text dy !ade kau pk prasaan aku ?tade kan kan ? 
             n skrng aku rase bialah TERGANTUNG jeh myb tuh lby baek
              kott :) :) :) :) :) :)

p/s *biee nty kte lpak mcd sesame eyy :( :(

Monday, September 13, 2010

RAYA PART 1 :)

OKEY,PAGI2 BGUN THEN TROS PEGI DAPO
USHA2 MKNN JAP :)) .Yeayy!! ma msak LAKSA :D
HAHA .THEN GOLEKGOLEK JAP KT ATAS SOFA
COZ TA THU NA BUAD APE :( .TGOK MUKE MA
PON CM SEDIH JEH,MYBE DY CM RNDU KT NENEK
LAA TUH .NA BAALEK KAMPUNGG :( :(
HM,THEN TETIBE PAK DE CALL,PJUK APAK BALEK SUME
BLE DA ABES cotcet nan pak de.DY PNGIL THEN DY PNGGIL AKU

 *na balek kmpung err ?
 *na na .na lahh :D :) .
 *klau ta blek pon ta pe kn ?
 *mane bule ! raye kt kl ta bestt lngsung :( !
 *haha .okey2 pegi lah kemas2 baju then tros pkai bju kurung
 * ha ?kte balek eh pakk ?btul nh ? yahoooo :D

 haha .akhir nye balek pon. da siap2 sume then mse otw blek kmpung,pegi putrajaya jap 
 ma na kasi mak ngah rendang,laksa n kuih raye coz mak ngah n fmily ta blek ;(
 da sejam kt situ.ma nh klau beborak kompem smpai esok pon ta abes ! huh !
 tetibe pak ngah ajak g umah PM jap .adoii na raye kt umah perdane menteri ??
 WTF !da lah ramai org !tpkse pg jugak lah sbb kesian tgok famly pak ngah
 sampai je .kne park jauh2 sbb kete ta bule bwak msuk :( .pehh bpeloh aa cer dy dgn bju kurung
da lencon2 ! bapak aa .tersekse glerr !msok2 jeh bratur na slam nan PM :D .haha .semngt bhaii :P
ta aci aa .aku pnat2 bratur tpy ta dpt duit rye ! bdo btull :P

then kt luar tu ad cm bnyk gerai mknn, na mkn ape?ckp jeh sume ade ..then aku nan czen aku *iqa pg aa jln2 usha mknn yg ssdap.ttbe ad aaa sekor mamat nh,ikot kteowg,muke da ncem but stu jeh klmahn dy ! banyak mulott ! haishh !nyahmph btul,ksian ko kn  kn ?haha ..then da puas mlantak ap lagi,tross blahh aa cer dy !mse kt park kete slam2 mak ngah sume patu dpat aa angpau !pheewiitt dpt rm*** .haha ,tengs mak ngah :))

Sunday, September 12, 2010

yeppie,raye na dkt da wehh,lg bpe ary jeh lgi :D
hm,first of all,na mnx maap lah kan kpd sesape yg
slame nh aq brbuat sala smeade secare lngsung
mhu pon ta lngsung :P .haha.maap kn lah klau ade
tengking2,n buad bnde yg korng ta suke.sorry
sesangt taw .o-o lah eyy :D
haha .mkn ketupat nty engt lah kt aku :P


 SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR DAN BATIN

Saturday, September 4, 2010

menyesal a :(

 SUMPAHH rndu kt ko biee :(
 rse mnyesal sngt ta pegi kt ko mlm arituhh



              aku sayang kt ko lahh kucai <3 :D
             

Friday, September 3, 2010

AKHIR NYE :( D

            
                        YEAHHHH ! akhir nye wawa maap kn jgk :(
                        tengs wa :D .aku rndu doh na gdik2 nan ko ,
                        na mnje2 nan ko ,na gossip nan ko ,na touhcng
                        nan ko :P ...haha ..sumpoh terkezot kott.blek2 jehh
                        eera kol ckp wehh aq de cer best nh ..then dy cer aa :)
                        btul gak ckp eera wawa mara takn lme punye :D


             
                   tengs wawa ..sayang ko !:))

BUDAK BAHAGIE :)

planeteera :P
hoho(!) tahniah wehh sbb WISH ko da trmakbul :))
aku pun tmpang bhgie .hehe .nyebok jeh aq nh :p
dah dah .pas nh aku ta na tgok ko cdy2 lg taw taw :))
kn aq da ckp dy mmg syg n ta na lpskn ko tpy dy
dlm mse yg sme dy jeh bule cple nan orng lenn .
aku dpt byngkn cmne keadaan ko mse dy wish
tu kn kn ? :P .huhu :)) TAHNIAH EERA :D

04september1995 :)

happy bufday budak kepeng <3
ko da tue rupenye :D :))
p/s : nty aq bg present ehh .baeekk punyee :P

Thursday, September 2, 2010

Eminem feat. Rihanna - Love the Way You Lie (Official Video)


















 NAH ! AMEK LAGU NH ! KHAS NTOK KO GILERR :)
 p/s : sesuai sngt ntok ko ****** :D

kangen band jangan menangis lagi





p/s : dnga taw lgu nh .wlawpun lgu lme tp bnyk mkne bg aq :(
         tengs wehh lu bg lgu nh kt gua <3
SAYE RINDU AWAK LAHH DOUBLE H
 NA AWAK BLEK BULE ??;D


p/s ;andai dpt mse diputar kan blek kan bestt !aq pg kt ko ,aq na plok ko puas2.then mse u klaw ko na pg ,
         pg lahh :( :(