Wednesday, November 9, 2011

Akim - janji (Akustik cover)



teringin nk dgr lagu ni dinyanyikaaaaaaaaaaaan oleh boyf :') boo , bie nak cengini jugk , nk jgk nk jgk -.-

Thursday, October 27, 2011

penghujung cintaku - Pasha ft Adelia





eceh ceh siap post dkt blog , kemain lagi :p . pepagi bangun tido trus karoeke lagu ni , boo egt tk bie pena perasan tentang lagu ni aite ? lagu kite boooo :O

alhamdulilah our relationship still bertahan until now , walaupun banyak perkara yg trjadi kaaaaaaaaaaaaan ? i love you erwansha anak rahim

bullets of words


"Would it make you feel better to watch me while I bleed?"

Aku manusia punya hati dan perasaan juga. Terlalu lama aku menunggu, I was walking away and you did not stop me. Maaf bila aku pentingkan diri tapi dah terlalu selalu aku biarkan diri aku tak dipedulikan. Sampai masanya aku perlu ambil berat tentang diri sendiri.

Tapi tak apa. Dunia masih belum berakhir. Aku lebih kuat dari semalam. Ada masa kita menangis, ada masa kita ketawa. Tuhan itu Maha Adil.

Kenapa menulis? Because the power of words, therapeutic and affecting at the same time.

penjara

seminggu hidup tanpa phone amat mengerikan is'nt ? macam mayat hidup yang tercampak dekat planet marikh , wrrrgghhhhh panas gelisah macam cacing pangang dohh :/ , i hate life like this , haramjadahbabihutan -..-

penjara hidup sampai kapan harus berakhir semua ni ? i need aaaaaaaaaaaaaaa freedom lah babi . aku tahu kau buat semua ni untuk kebaikan aku jugaa but wehh zaman skrg tak sama like zaman kuno korg , aku benci cara kau takecare aku , aku benci cara kau ambil berat bout aku aku benci semuaaaaaaa tuh , org ckp tuhan tu mahal adil aite ? tkpe aku percaye kata kata tuh selafi aku mampu harungi . org ckp , niss ramai lagi org yg suffer than kau doh , kau kira bersykur wehh , kayy aku bersyukor , tapi knpe msti aku ? aku nak hidup mcm dorang jgk , bersyukur dgn ape yang kita ada -.-

kayy aku tk mnyalah kn tkdir , cause semua org punyai tkdir msingmsing , mungkin ini nasib aku , soo terimaaaaaaaaaa jakkk rite ? alhamdulilah sbb tuhan bagi aku ujian perit mcm ni :)

at time



As scared as I am at falling again, but it's the truth and I can't help myself. Yes, I am scared I will get hurt, wounds don't heal overnight you know, and I don't want to rush into things. So please, appreciate it nicely sayangg

................

ku tak bisa hidup tanpa mu , aku rindu kayy aku dah mabuk kepayang boo ,
ehh hoo , agak lama tidak meng-update blog berhabuk ni , maklum lah banyak perkare yang membusy kan body ini :/ ,kayy dpt chance memegang lappy ni sooooooo lets do it anissssssssssssh :O

spellcheck

Okay aku tau ini isu yang agak lama, tapi masih sangat susah aku nak faham kenapa sesetengah orang masih tak reti mengeja. Bila aku panggil bodoh reti pula nak marah, tahu pula nak eja betul betul. Hang kata comel? Sat na, aku nak muntah sikit. Sungguh tidak comel bila umur kau dah 16 tahun tapi masih mengeja macam budak sekolah rendah. Geli tahu tak? G E L I.

Pengajarannya, belajar mengeja dan praktikkan ejaan yang betul. Jangan hampakan cikgu Bahasa Melayu dan English anda. Paling tidak pun guna lah spell-check tu.

.........

A good old friend called and start rambling about how I owe 'em a cup of tutti frutti because I didn't made it back to kota on the day I am supposed to hang out with 'em. I can't stop giggling. It's good to hear a familiar voice from the past.

I miss E a lot, he's so far and I am so afraid. If you're reading this tiger, you better get the point. We don't know the future, but right now, you are the one and that is the fact that matters. I will fight for this.

Wednesday, October 5, 2011

ape ape

hari hari aku makin mendung dari yang biasa . kau kesah ? pernah tnye knpe ? aku penat bileee begini and terus begini wehh . iloveyouuuboooooooo

cheesecake





 its normal in our life
aku sengsara skrng , kau tahu ? kau peduli ? tak wehh ;/




Random

A friend told me that no, I don't really understand how a guy's mind work.
He's right, I don't. But I'm pretty damn smart to know when someone is being stupid for their own good.

Ego? Everyone have them. Even me.
It's either mentality or just plain stupidity that doesn't make you rational and puts the ego stuff on the line.
I think it's just selfishness.
Because you want to feel good. Because it's you.
How about the people who actually care about you?

Sometimes it's so hard do define which is pride and which is ego.

*****

A cop was trying to calm down a yelling drunk young woman.

Thursday, September 29, 2011

cuti pmr . boringgg sangattt . tkdpt jumpe boo . kthanks :/
boo imy :'( goodluck for rugbyy :*
aku sekarang dh mcm dduk dlm penjara . knpe org sekeliling aku sangat kejam . knpe org sekeliling tk prnah nk hargai aku . hidup begini sangat perit :/

family aku yg begitu hipokrit . kakak yg mcm babi . apak knpe buat adik mcm ni ? knpe snang pcye buah mulut longkang ? aku benci org yg buat aku meranaaaaaaaaaaaaa . kbaaiii


-ans njwa
aku selalu mengamuk cam gini :/

boo ckp aku ngamuk mcm singe betine :/ haha . if aku dh start auumm tuhh boo terus ikut ape yg aku ckp because dye tk suke kene auumm dgn aku . hihi . muaaah :*

-ans njwa

Monday, August 1, 2011

once upon a time -.-

jyeahh , sekarang aku tak boleh onlinee , tak boleh update blogg , haha , palingg terbaik lah kan ? weeeeeeeeeeeeeeeeeee suke pulak aku . haha .♥ 

Tuesday, July 19, 2011

their everything :)


 
 
fethfethARZAHARI . wehh perempuan kau HOT lah sial puih :p
myGEDIK . naaaaaaah tkley curik tau :p
ROZIELA ZAMAN :)


alhamdulillah everything back to normal , kawan kawan kan ? tahu tak aku perlu and sayangg korang sgt sgt . tk snggup nk berpecah , kayybahagiaaa bila bersama dorang semua , masing masing mesti gelak smpai perut pecah :p if sedih mesti semua sedih , if gedik mesti terlebih lebih :p kesah ? kau tk suka kau boleh pegi jahanam , just the way we are , tak mo hipokrit mcm perempuan lain , just buat ape seadanya diri kau sebenar kay mcm kite orgAWWW . haha . puak kite org bnyk kayy . kesah ? kau ada ? shhhtt pity you ;p

acctly ramai org tk suke us bcause off what ? sbb kau tkbley terime kite org bahagia . sbb kau jeles kite org gembiraa sbb KAU TKDE KAN KAN ? alololo terus kan lah membenci kami nnti kau yang dpt dosa , teruskan lah mengutuk kteorg sikit pun tk kesah wehh kalian ;p asal kan kte org bahagia dgn ape yang kteorg punye . muehehehe >.<

lastly , friendshipNEVERend :) muahmuahmuah :*

just remember this sayangg

kalaudahsayanggtunaktunjukmacammanapuntetaptaknampak :/
weeeeeeeeeeee ell ohh people :* best tk hari hari mnngis sbb kn DIA ? best tk hari hari gaduh dgn DIA ? best tk bile tgok DIA dah berubah ? best tak bile kne mrah dgn DIA . woooohoooii . BEST SGT ! haha . fake gila -.- ehh sial lah puih :/ aku manusia biasa aku mcm perempuan lain jugak . siapa lah aku ni nak lari dari kenyataan aite ? hati perempuan same kan semue ? tk thu lah mane perempuan yg tkde hati . hak puihh :/ ,palingg takut bila sejarah dulu kembali . paling takut bila kena mcm lelaki before ni palingg takut wehh . boo , tahu kan ? biee dah bnyk kali ckp dkt boo bie dh penat , biee tkut sgt sgt , harap harap boo tk mcm tu , amin , tahu tk if bie smbhyang kan bie selalu doa agar hubungan kite ni kekal mcm mane kite rancang . kekal  smpai nyawe bie dh tkde kt bumi ni . boo rase boleh ke ? ya allah harap harap lah . amin amin :')

if bie ckp sayang tu mknenye sayang lah , biee ni lain mcm sikit , boo tahu kan ? onewordsthatiwanttotellyouILOVEYOUUNTILIDIE SaYaNGG :) muahmuah :*

Monday, July 18, 2011

juvana mariiiiiiiiiii . DAIM SIKITT :p


gallery/111.jpg

hero hero <3
weeeeeeeeeeeeee juvana last episod hari ni . status fb semua pasal juvana lah daim lah botak lah :p hihihi . boo biee suke DAIM tu . hensem hbis kan ? :p hihi . kbyee nak tgok pkwe niiiii


Saturday, July 16, 2011

FRUSTED - HILANG HILANG KAYBOIII

THANKSS -.-
ya allah lately ni aku asik menangis and terus menangis . knpe ? bnyk punce haih malang malang -.- paling sedih bile org yang aku syang , org yang paling rapat dgn aku berahsie and tipu aku , wehh sape tak kecik hati ? sape tak sedih ? and sape tak teraseee , knpe aku rase sayu ? kenape aku rase org paling rapat dgn aku makin jauh , jauuuuhhh sgt sgt -.- knpe wehh ? tahu tk hati aku ni kuat ckp yg ade sesuatu dirahsie kan dari aku , tapi knpe aku ? tahu lah aku mcm mane kan , bile aku tnga taip pasal bnde ni pun aku menangis , sumpah tk tipu , aku tk tau nk luah kn ape yg aku rase ni dkt sape sbb aku rase aku mcm tkde sesape dah , aku rase mcm aku ni terpinggir dkt celah planet marikh -..- FB pun aku dah hide kan semua , aku dah penat  ikut kan hati aku nk dlete je Fb but boo tk ksi ,to minah kepochi - kaythanks sbb ngadu sume thnks sbb buat cerite pasal aku , to kawan kawan aku - manee korng ? mne orng yg dlu ? mne kwn yg dlu yg klau aku sdih msti korng tlong aku palingg tk pun korang nasihat aku , mne wehh ? to erwansha - boo ade rhsie kn bie ape ape ke ? knpe ttbe boo tnye psal shahril ? knpe boo tnye ? sumpah demi allah biee tkde rhsie ape ape dri boo :( if nk tnye pape just contact aku ,bcause fb aku unactive , blogg maybe kott , kat sini jelah aku nk luah kan isi hati aite ?

LASTLY - IF AKU TNYE PLEASE JUJUR DGN AKU . PLEASE JGN BRHSIE APE APE DARI AKU . PLEASE JANGAN BUAT CERITE TNTNG AKU . PLEASE WEHH .KBOIIII . asalammualaikum

ulangtahun :')

erwanshailoveeyou :*
weeeeeeeee esok 170711 ulangtahun kite kan sayang ? muehehe >.< harap harap hubungan kite ni kekal smpai akhir hayat . aminn :) . tahu tak biee sayang boo mcm mane ? tahu tk biee rindu boo skrng ni ?

Tuesday, July 12, 2011

hari ni 3:/

kenapeyangindahtuhanyesekejapje :/

hyee lovalova , hari ni sedih plus gembira , okayy tadi balik meet erwan kejap , aku balik belakang , nasib baik abun teman kan , thans abunn :') then bas yang paling awal is bas metro so then aku pun naik je lah kan , nak cepat . ya allah sesak nye nafas aku , driver bus tuh smoke dlm tu dgn pintu nye ttup dgn aircond nye tkde . pfffttt -.- then txt boo
biie : boo , bie sesak nafas lah ,  asap rokok bnyak :/
boo : ye er ? kesian bie . sbar kay sayang kejap je kan , nak smpai kan
biiee : hmmmmmmmmmmmmmm . *smbil than nafas
bodoh ape pakcik tu , nak bagi penumpang dye mati kelemasan ke ? dh lah aircond tkde sat gi aku report dkt jabatan kerjaraya kang baru thu . endomuch -.- middle finger naaaaaaaaaaaaaah amik :p
then dh smpai lepak lamee then aku dh nak balik then entah mcm mne boleh gaduh , haramjadah jee . sumpah lame gilaaaaaaa nak pujuk dia . mcm mcm aku pujuk dh buat suare manje pun dye still keras hati jugak :p mmg bile dye merajuk susah gilaaa nak pujuk , puuhh -.- aku dh fed-up aku amik fail phn sume then aku jalan laju , aku egt kan dye terus balik rumah rupe nyee dye ikut jee aku dari tadi , nakal kan boo :p then lalu kt seroja nmpak zarul dgn fattah , dye jerit "untunglaaa ade kasih sayang " HAhA . bengong >.< sorry weh aku lngsung buat tk thu . tnga gaduh kt . fhm fhm jela :') jalan jalan terserempak dgn shahrul and sape entah dorang senyum aku senyum je lah kan , then aku jalaaaaan punya jalan tetibe ade org tarik tngan aku dari belakang , aiceeeeeeeh konon mcm fiem hindustan lah :p hihihi gedik nyaaaaa , then naik jejantas boo pgng tngn biee then boo cakap "sori biee . maafkan boo tau pasal tadi " <------ alolololo >.< aku pun senyum then pukul perut boyot diaa tu . hehehehe . iloveyousomuch sayangg :* muahmuah

Monday, July 11, 2011

macam macam :/

menangis menangis and menangis lagii -..-

semalam aku onlinee then bace inbox , peeh , paling best lah kan kena tuduh mcm tu je , then usha wall erwan , naaaaaaaaaaaah amik <------ macam haramjadah je kan boo tulis mcm tu , ramai gilaaaaa org like and ramai jugak yang amik kesempatan , tkpe aku dh biase . aku panas then aku balas balik kt wall aku bhai :p pdn muka pdn muka ! HAHA sape makan cili dye yg terasa pedas aite ? jgn tnye knpe lah kan , then hari ni jumpe dye kejap then aku tnye asal ckp mcm tu sume , :/ biee dh jnji dgn boo kan yg biee tk kn mengatal sume ? knpe susah sgt boo nk caye ckp biee ? lpas ni please ah papehal tnye bie dlu , tkyah nak main buat tindakan mcm tu je , tahu tk bie sedih sgt ? :'( biee dh remove dorng dah sayangg , bie tahu boo tk suke , boo jeles sume kan ? tapi bukan biee yg tagged pun , sumpah tk ingin pun , okayy skrng biee pun dh remove z dgn k tu ha , biee buat semua ni untuk boo , biee tknk sbb kn bnde yg same then jadi mcm semalam , bie tksukee tau :'(  if biee buat salah dkt again imsorryforeverything :*

Friday, July 8, 2011

-.-

untunglaa , untunglaaaa , dah okayy jangan lupa aku sudah :')

idk -.-

itsnormalbeinghuman :*
aku try jadi better dari skrng , tapi aku tk nk sempurna habes :/ , aku tk perfect mana , aku mcm manusia lain jugk , aku mcm perempuan jugak , aku ade hati ade perasaan , aku tk nk jadi hipokrit mcm org tu , hipohiponakkemana # , cume aku dah penat , penat sesangat tahu ? tk tahu dah diam , atleast aku bahagia dgn hidup aku pun dah cukup , tk bnyak pun aku minta , aku naaaaaaaak sangat org hargai aku terutamanyaa KAWAN , kawankawan kan ? second of coz lah boyf aku , girl mana tk nak dihargai kan ? aku pun nak mcm tu jugaaaaaaaaaaaaaaaak , tapi aku bersyukur dgn keadaan aku , lifee aku and boyf aku , keras kepala itu aku , aku suke jadi diri sendiri drpde kau bertalam talam muka , bercover cover perangai , watefakkk-.- middle fingers untk kau , baik jadi diri sndri , aku suka jage hati perasaan org , tapi kau ade jage hati perasaan aku suma ? ada ? pftttt -.- tkpe ni lumrah manusia ,

#dok sibuk show off dkt org lain
#dok sibuk stalk pasal org lain
#dok mengatal dgn boyf org
#tak puas mengutuk org
#hipokrit gila babi
#depan baik , blkang kemain mengata org -.-
#tk knl org tu then sedap jee judge buruk pasal org tu -..-

Monday, July 4, 2011

sayangggggg :*

iloveyoumorethaneverything :/
minggu ni mcm ape je , dgn phn buat hal , grr , tension nya , tadi boo bagi pnjm phn dia but aku taknak , gila gila lah aku tolak , aku tk nak phn dia sumaa , sumpah mase tu dia marah , kecik hati dgn aku , sedih ishhhh mcm mcm lah , lngsung tknk ckp dgn aku pulak :# , boo , sori sgt sgt , bukan biee tknk but haih , pape jelaa , boo thanks tau cube berubah untu biee sume , bie hargai tu , iloveyousayangg :* , biee tgok kan boo skrng kemain lagi kuat jeles ehk , dkt fb pun tk bley nk melebih dah , nnti boo jeles , kesian boo , alololo gedik nyaaa :p . haha . biee suke time boo layan bie mase bie tnga gedik , mase bie tnga manjemanje , mase bie tnga marah and semuaaaaaaaaaa lah cer diaa , lols . tiap tiap pagi mesti bie kejut boo , comel jee suare time baru bgun tido :p hihihi ,

biee : selamat pagi sayangg , bgun bgun !
boo : selamat pagi chentaku , yeee dah bgun ney .

alololo , sweet bagai , gedik jee . kau ada ? :O
tahu tk makin hari makin biee sayang dkt boo , bie tknk hilang boo kali kedua -..- serikk , lalalalalalalalala>.< tknk lah egt bnde yg dh lepas ,

sekejap je pun

weeeeee :/
hihihi , tadi jumpe boo , tapi kejap jee -.- kejap pun jadi lah , anish kasi dia ckelet bnyak gilaaaaaaa tahu ? sampai tk cukup tngan , naaaaaaaaaaaaah amik kau :p hihihi ,

biee : boo . ttup mte kejap , if tipu dose :p
boo : ye sayangg , ttup nye ha *pdehal curikcurik tgok -..-
biee : alaaaaaaaaaaaa ttup lah , dose dose dose , mrajuk ah mcm ney --'
boo : ish , ye ttup ney , smbil keluar kan ckelet yg bnyak tuu
naaaaaaaaaaaaah ni untuk boo :)))))))) hihihihi , iloveyousayangg
muahmuahmuah :* ,
boo : trkejut , heee , thanks biee , ilytsayangg :*
biee : untk boo sorng , jgn bagi org lain tau
boo : yee . boo sorang je sayangg

alolololo , kemain gedik lagiiii , haha , best kan tadi ? biee suap ckelet dkt boo sume :) heee ilapyohh sayangg , tahu tk biee gembira gilaaaa harini dpt jumpe boo walaupun skejap jeh -..- , mule mule jumpe tadi boo , tk nk ckp dgn biee en ? sbb boo mara biee , sori tau buat mcm tu , tapi skejap je then bie pujuk pujuk , gedik gedik , then boo pun tk mara , mane nak merajuk dah :p hihihi , thanks for today , banyak gilaaa kan ckelet bie bg tadik ? --' sajeee je nak bagi perut tu brtmbh boyot :p huhuhu , boo , bie sayangg boooooooooo tau :)

Thursday, June 23, 2011

hati

hati aku mudah tersentuh even tegur or cakap sikit jee pun , pffttt -.- aku tk nk pun jadik lembik mcm ni , tpi aku dh cube jadik kuat sumeee . aku cubee untuk tk mengadeeeee sumeeeeee but still tk de ape yg boleh ubah diri aku even mak bapak aku dh lentur aku dgn pelbagai care , itu lah aku :) if kau tk suke kau punye pasal , tkde masalah dgn aku pun , aku budak baik <--- apak ckp mcm ni , yeeeeeeeeaaaaaaaayyyyyy aku baik , aku baik , baik mcm mana pun aku tetap ade org tk puas hati dgn aku , tetap org stalk buruk psal aku , lumrah hidup kan ?--' event aku tk kco dorang pun kan ? tkpe . aku buat tk thu jee . anis kan baik :)

kau ada ? --'

ego aku tinggi macam gunung kinabalu , yebedubedu >.<

Tuesday, June 21, 2011

♥ ♥

baru balik date ♥  muehehehe , sumpah bahagiaaaaaaaaaaaaa gilaaaaaaaa walaupun tak lame mane pun --' haha kau ada ? kayyybyeeeeee thanks boo , thanks boo , thanks sbb buat biee gembira gila hari niiiiii  ♥

Tuesday, June 14, 2011

never shout never bebeyh ♥







whoaaaaaaaaaaaaaaaaaa ni kachak nyaaaaaaaaa  ♥  haha . kaybatakjap :O . lagu semua nya best best , youuuuuuuuuuu i minat you . hahahahahhahahha :)

can't stand it , Baby, I love you

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super fuckin' cute
And I can't stand it

I've been searching for
A girl that's just like you
Cause I know
That your heart is true

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

Let's sell all our shit,
And run away
To sail the ocean blue
Then you'll know,
That my heart is true yeah
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/n/nevershoutnever/cant_stand_it.html ]
Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

You, you got me where you want me
Cause I'll do anything to please you
Just to make it through...
Another year

You, I saw you across the room
And I knew that this was gonna
Blossom into something beautiful.
You're beautiful.

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

And I can't stand it
No I can't stand it.


boooo i lap youuh . haha ♥

siti ♥ she's the oneeeee

fulamak , mak sayangg kau nak ♥ haha , kayy kirii is niesa johan , i lap you very damn much . muacxxx . haha . geli . muah muah :) nisaaa if aku ade masalah tk kire msalah ape msti aku crite kt kau kan ? kau org first org prtame aku carik tahu , bile dah cerite or luah kan dkt kau sumpah aku rase lega rase mcm beban yg aku tnggung ni tk bnyk mcm before ni , dulu kite prnah gaduh kan ? normal lah en tapi mule dari saat tuh kite lebih hargai antre stu sme lain en ? kau suke dgr aku gelak , kau suke dgr aku membebel , kau suke dgr aku bercerite . kau suke dgr aku merepek , tapi kau tk suke bile aku nngis kaaan ? tapi aku selalu nngis kan ? even korang sume tahu kan aku cengeng gilaaaaaaaa . akak kau pnggil aku baby ♥ haha . lawak lah awak :) . bieeeeeee honey sayangggggg bieeeeeee tauuuuuuuu ,